#109 > COUNTDOWN: Nog 5 weken - Beau Accessoires

Nog 5 weken en het is alweer kerst! Hier bij STUDIO URF&OGEL tellen we nog steeds af in samenwerking met ontzettend leuke webshops.

Deze zesde week is het de beurt aan Beau Accessoires. Een webshop die bestaat sinds 2015 en is geboren uit liefde voor de schoonheid die de natuur te bieden heeft. Deze liefde geeft Melany (eigenaar van Beau Accessoires) vorm in sieraden.


Alle materialen zijn met aandacht geselecteerd en Melany gebruikt voornamelijk natuursteen, edelsten, Swarovski elements voor dat beetje extra en stainless steel voor een stoere touch. Doordat de sieraden alleen van de allerbeste kwaliteit materialen worden gemaakt heb je er gegarandeerd lang plezier van. Alle bestellingen worden natuurlijk met aandacht en liefde op een feestelijke manier verpakt.

Melany is dus de eigenaresse van Beau Accessoires. Ze woont samen met partner Emo, dochter Kaylinn en zoon Daylen in Arnhem. Zoals ze zelf zegt is ze creatief, kleurrijk en ondernemend. Een van de dingen die ze het liefste doet is sieraden maken die passen bij de persoon die ze draagt. Het is haar droom om met haar sieraden de wereld nog mooier en gelukkiger te maken.

Neem eens een kijkje in haar webshop!

Wat kun je winnen?
Als prijs geef Beau Accessoires een 'unique name gemstone armband weg van roze aventurijn met de initialen van je kind(jes), twv. €22,-
 STUDIO URF&OGEL geeft hierbij een set naamstickers en muurstickers weg met de namen van de kindjes, zodat het een persoonlijk geheel wordt.


Hoe maak je kans?
1. Like de post en laat een reactie achter!
2. Deze actie loopt zowel op Instagram als op Facebook.
Voor een extra kans reageer je op beide;-)
3. Tag iemand die je het ook gunt om te winnen.
4. Vergeet niet de pagina van @beau_accessoires & @studiourfenogel te liken.