#107 > COUNTDOWN: Nog 7 weken - Label by Simoon


Nog 8 weken en het is alweer kerst! Hier bij STUDIO URF&OGEL tellen we af 
in samenwerking met ontzettend leuke webshops.

Deze vierde week is het de beurt aan Label by Simoon, een webshop vol met
handgemaakte sieraden, haarbanden en tassen. Alles wordt met zorg ingepakt, zodat het echt een kadootje wordt!

Simone is het creatieve brein achter Label by Simoon. Ze is mama van twee kleintjes, proces manager & een ongelofelijke kadootjes gek. Ze vindt het erg leuk om iets aan iemand te geven waar die persoon blij van wordt. Zo is ook Label ontstaan. Altijd creatief in de weer, waarop mensen zeiden: 'Wanneer gaat je webshop open Simoon?' Kadootjes pakte ze altijd in met een labeltje met handgeschreven tekst. Op een avond wist ze het, ze begon haar eigen webshop en noemt die dus Label by Simoon. Simoon omdat vrienden en familie haar zo noemen en het labeltje als verwijzing naar het kadootje.

Label bij Simoon heeft handgemaakte sieraden, haarbanden en tassen. Alles is zelf gemaakt op de ansichtkaarten en taptjes na. De foto's, kadezakjes, lay-out van de webshop & producten zijn allemaal handwerk. De armbanden lijn bestaat uit zilver- en goudkleurige nikkelvrije armbanden die gepersonaliseerd kunnen worden met een eigen gekozen tekst. Deze tekst wordt per letter met de hand in de armbanden strip geslagen. Een precisie werkje, want sla je een keer mis, dan kun je de strip niet meer gebruiken. Naast de persoonlijke, eigen gekozen teksten kun je ook armbanden krijgen voor de liefste juf, liefste tante, liefste oma & mama.

Voor de kleintjes heeft Label by Simoon kindersieraden genaamd: Labeltje. Sommige items kan je zowel krijgen in volwassenen als kinderformaat zodat mama en mini hetzelfde kunnen dragen. Elke bestelling wordt als een mooi kadootje ingepakt.

De sieraden van Label gaan heel Nederland door, maar zijn ook opgemerkt door onze buurlanden. Daarnaast gaat ze vaak samenwerkingen aan met leuke andere webshops in de vorm van evenementen, witacties of goede doelen acties. Het is erg leuk om te zien dat kleine webshops samen een groot bereik kunnen hebben.

Zoals ze zelf zegt: "Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om iets voor mijzelf te gaan beginnen, zodat ik met mijn Label sieraden mensen blij kan maken en kan verrassen. En dat is een echt kado!"
Wat kun je winnen?
Als prijs geeft Label by Simoon een Mommy and Me haarbanden set weg. Twee handgemaakte haarbanden in dezelfde kleur of print stof voor mama & dochter of tante & nichtje. STUDIO URF&OGEL geeft hierbij een matchende set kralenhangers. 
Hoe maak je kans?
1. Like de post en laat een reactie achter!
2. Deze actie loopt zowel op Instagram als op Facebook.
Voor een extra kans reageer je op beide;-)
3. Tag iemand die je het ook gunt om te winnen.
4. Vergeet niet de pagina van @label_bysimoon & @studiourfenogel te liken.



Deze weekactie loopt t/m vrijdag 9 november, daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

DUIMEN MAAR!