#105 > COUNTDOWN: Nog 9 weken - Iek & Jet

Nog 9 weken en het is alweer kerst! Hier bij STUDIO URF&OGEL tellen we af in samenwerking met ontzettend leuke webshops.

Deze tweede week is het de beurt aan Iek & Jet. Supermooie baby- en kinderkleding en accessoires verzint en naait ze. Een webshop waar de liefde voor mooie stoffen en kindjes van af spat.
 Het begon als een toevallige ontmoeting; als twee enthousiaste ondernemers
de krachten bundelen. Iek heeft ruim 8 jaar een naaischool (iektextiles.nl) en
Jet werkt sinds 7 jaar als freelance vormgever (jetvanfastenhout.nl). 
Toen ze elkaar in 2012 ontmoetten tijdens een naailes bij Iek, klikte het meteen en groeide er een bijzondere vriendschap. 
Samen zijn ze dit avontuur begonnen om te doen wat ze het allerleukste vinden: mooie baby- en kinderkleding maken! Ze selecteren de mooiste en waar mogelijk organische stoffen en ontwerpen zoveel mogelijk zelf de patronen. Alles is met liefde en zorg gemaakt! Je vindt hoodies, haarbanden, sjaals, mutsen, noem maar op in de webshop. 

Vorig jaar heeft Iek besloten te stoppen met Iek & Jet. Jet gaat vol enthousiasme en energie door, met hulp van twee geweldige naaisters. De naam Iek & Jet blijft gewoon bestaan en hun vriendschap gelukkig ook.
Wat kun je winnen?
Iek & Jet geeft deze Christmascountdown een colsjaal weg ter waarde van €12,95! Super leuk en ontzettend handig. Deze Colsjaal is heerlijk als het buiten koud is, lekker beschermend en warm en groot genoeg om ook in de jas te stoppen! De maat is voor alle leeftijden geschikt, maar het advies is wel om pas vanaf maat 68 een colsjaal om te doen. STUDIO URF&OGEL geeft hierbij een A4 poster weg... Je mag zelf kiezen, of misschien kies je wel voor de panda-poster en de pandasjaal of de bananensjaal en de apenposter! Keuze genoeg.
Hoe maak je kans?
1. Zorg dat je reageert op deze post op IG of Facebook (beide mag ook voor meer kans;-)
2. Like de post en laat een reactie achter!
3. Deze actie loopt zowel op Instagram als op Facebook. Voor een extra kans reageer je op beide;-)
4. Tag iemand die je het ook gunt om te winnen.

Deze weekactie loopt t/m vrijdag 26 oktober, daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.
DOE MEE!